Warning: file_get_contents(D:\project\htdocs\sdgs/wp-includes/js/wp-emoji-loader.min.js): failed to open stream: No such file or directory in D:\project\htdocs\sdgs\wp-includes\formatting.php on line 5973

“โครงการพัฒนาอาชีพทำขนมชั้นสมุนไพรไทยเพื่อเพิ่มรายได้ในครัวเรือนตามแนวคิดเศรษฐกิจพอเพียงกับการพัฒนาที่ยั่งยืน” ณ ชุมชนหมู่ที่ 7 ตำบลคลองโยง อำเภอพุทธมณฑล จังหวัดนครปฐม

โครงการเพิ่มประสิทธิภาพการยกระดับกระบวนการจัดการบริหารผลผลิตสินค้าและเพิ่มรายได้ครัวเรือน ภายใต้กิจกรรม “โครงการพัฒนาอาชีพทำขนมชั้นสมุนไพรไทยเพื่อเพิ่มรายได้ในครัวเรือนตามแนวคิดเศรษฐกิจพอเพียงกับการพัฒนาที่ยั่งยืน” ณ ชุมชนหมู่ที่ 7 ตำบลคลองโยง อำเภอพุทธมณฑล จังหวัดนครปฐม วันจันทร์ ที่ 25 มีนาคม 2567 นำทีมโดย อาจารย์ปิติพจน์ แซ่เล็ก หัวหน้าโครงการ พร้อมคณาจารย์ และนักศึกษาให้ความรู้ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์โดยการนำมะพร้าวท้องถิ่นและสมุนไพรท้องถิ่นมาเป็นส่วนผสม ในการทำขนมชั้นสมุนไพรเพื่อยกระดับภูมิปัญญาท้องถิ่น สู่การต่อยอดการพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์ให้เป็นที่ต้องการของผู้บริโภคและความต้องการตลาด รวมทั้งจำหน่ายผลิตภัณฑ์เพื่อการสร้างรายได้มีชีวิตความเป็นอยู่ที่ดีขึ้นเพื่อขจัดความยากจนและเพิ่มขีดความสามารถของเกษตรกรในชุมชน (SDGs1) โดยการเสริมสร้าง องค์ความรู้และสร้างความตระหนักรู้เกี่ยวกับกับการจัดการพัฒนาผลิตภัณฑ์ในท้องถิ่นจากนวัตกรรมการผลิตภูมิปัญญาท้องถิ่น (SDGs4) เพื่อเพิ่มความสามารถในชุมชนการฟื้นตัวในชุมชน (SDGs11) และสามารถสร้างเครือข่ายในการเรียนรู้การพัฒนาจากรุ่นสู่รุ่น (SDGs17) เพื่อการพัฒนาที่ยั่งยืน (Sustainable Development Goals : SDGs)

“Project to develop a career in making Thai herbal desserts to increase household income according to the concept of sufficiency economy and sustainable development” at Community No. 7, Khlong Yong Subdistrict, Phutthamonthon District Nakhon Pathom Provin

Project to increase efficiency by upgrading the management process to manage product output and increase household income. under activity “Project to develop a career in making Thai herbal desserts to increase household income according to the concept of sufficiency economy and sustainable development” at Community No. 7, Khlong Yong Subdistrict, Phutthamonthon District Nakhon Pathom Province, Monday, March 25, 2024, led by Ajarn Pitiphot Saelek, project leader. with faculty and students provided knowledge on product development by using local coconuts and local herbs as ingredients.
in making herbal desserts to enhance local wisdom Towards further development into products that meet the needs of consumers and market demands. Including selling products to create income for a better quality of life in order to eliminate poverty and increase the capacity of farmers in the community (SDGs1) by strengthening
Knowledge and awareness creation about local product development management from local wisdom production innovations (SDGs4) to increase community capacity for community recovery (SDGs11) and to be able to create networks to learn about development. From generation to generation (SDGs17) for sustainable development (Sustainable Development Goals : SDGs)

ที่มา : https://cls.ssru.ac.th/th/news/view/activities1648

Source : https://cls.ssru.ac.th/en/news/view/activities1648

Related posts: